Prevencija karcinoma prostate i testisa • Demetra Lab

Prevencija karcinoma prostate i testisa

Dragi čitaoci, dok novembar stiže sa svojim hladnim danima, donosi i važnu poruku – mesec je posvećen muškom zdravlju, a poseban naglasak je na prevenciji karcinoma prostate i testisa.

Ove bolesti su nažalost učestale, ali svest o njima i značaj rane dijagnostike često ostaju u senci. Prevencija i rano otkrivanje mogu značajno promeniti ishod borbe protiv ovih bolesti, što čini ovaj mesec idealnim trenutkom da se fokusiramo na zdravlje muškaraca.

Važnost prevencije 🛡️

Karcinom prostate i testisa su tihi neprijatelji muškog zdravlja. Oni se često razvijaju bez očiglednih simptoma, što ih čini posebno opasnim. Muškarci često zanemaruju redovne preglede, a upravo oni su ključ za rano otkrivanje. Rizik od ovih bolesti raste sa godinama, ali i genetska predispozicija igra važnu ulogu. Zato je preventivno delovanje kroz redovne preglede i testove od suštinske važnosti.

Ključne analize 🧪

Demetra Laboratorija pruža podršku muškarcima kroz specifične testove:

• PSA Test: Za otkrivanje karcinoma prostate, meri nivo PSA u krvi.

• Beta HCG, LDH, AFP: Marker testovi za rano otkrivanje abnormalnosti u testisima.

🌟 Promotivna cena paketa: Samo 2.200 dinara umesto 3.250 dinara!

📅 Ponuda važi od 15. do 24. novembra.

Šta još možete učiniti? 👨‍⚕️

1. Redovne posete urologu su neophodne.

2. Održavajte zdrav životni stil kroz balansiranu ishranu i fizičku aktivnost.

3. Budite svesni bilo kakvih promena ili simptoma na vašem telu.

Zaključak ✨

Prevencija karcinoma prostate i testisa ne sme biti tabu tema. Znanje i svest o ovim bolestima mogu spasiti živote. Ne dozvolite da strah ili neinformisanost budu prepreka vašem zdravom životu. Posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte za više informacija o testovima koje nudimo i iskoristite našu promotivnu ponudu.