O NAMA

Vaš partner u očuvanju zdravlja

Laboratorija Demetra 024 je tu da razvije svest o medicini trećeg milenijuma i važnosti prevencije, koja je od ključnog značaja, ali često zanemarena u našem zdravstvenom sistemu. U srcu našeg pristupa je filozofija “Bolje sprečiti, nego lečiti”, koja se savršeno uklapa u našu misiju i viziju.

U DemetraLab 024, naš cilj je da postanemo vodeća ustanova za sve one koji teže očuvanju zdravlja. Razumemo važnost preventivnih pregleda ne samo kao sredstva za očuvanje zdravlja, već i kao ključni alat u ranoj dijagnostici. U slučaju detekcije poremećaja, naša laboratorija radi rame uz rame sa vašim lekarom kako bismo vam pružili najefikasniju podršku na putu ka izlečenju.

Zahvaljujući stručnosti i podršci našeg osnivača i renomiranog biohemičara, mr Miroslava Milosavljevića, ponosni smo što možemo da vam ponudimo širok spektar analiza. Naša posvećena ekipa sprovodi sve analize u skladu sa najvišim standardima i principima dobre laboratorijske prakse.

Takođe, pripremili smo za vas molekularne analize u oblasti nutrigenetike, farmakogenetike, sportske genetike, kao i markere za procenu rizika od oboljevanja od različitih bolesti. Osim toga, nastavljamo sa pružanjem tradicionalnih laboratorijskih usluga kao što su hematološke, biohemijske i imunohemijske analize.

Sveobuhvatni spektar analiza

Inovativne i tradicionalne laboratorijske analize

U DemetraLab 024 nudimo vam napredne molekularne analize iz nutrigenetike, farmakogenetike, sportske genetike i markere rizika za bolesti, kao i sve standardne hematološke, biohemijske i imunohemijske laboratorijske usluge.

Molekularne analize

Specijalizovane molekularne analize koje pomažu u razumevanju kako genetika utiče na ishranu, odgovor na lekove i sportske performanse.

Standardne laboratorijske usluge

Osim specijalizovanih testova, pružamo i osnovne hematološke, biohemijske i imunohemijske analize za sveobuhvatno zdravstveno praćenje.
DemetraLab
1
GODINA iskustva
DemetraLab

Sva naša dostignuća su

rezultat zadovoljstva klijenata

0 +
Različitih laboratorijskih
analiza
0 +
Naših zadovoljnih
pacijenata
0
Vozila patronažne
službe
0
Pravnih lica sa kojima sarađujemo

Želite zakazati posetu laboratoriji, Pozovite- 024 4100543 

Saznajte kako održavamo našu laboratoriju

Demetra pruža najbolje laboratorijsko iskustvo

U saradnji sa našom partnerskom laboratorijom, DemetraLab 024 nudi sveobuhvatne genetske analize. Pored toga, u saradnji sa poliklinikom, pružamo vam genetsko savetovalište i mogućnost intervencija poput amniocenteze i kordocenteze kada je to neophodno.

Kvalitet iznad kvantiteta

Kod nas ste na prvom mestu

Patronažna služba

Licencirano medicinsko osoblje

Naši stručni tim

Uvek spremni da odgovore na sva Vaša pitanja. Ukoliko naiđemo na pitanja koja prevazilaze našu specijalističku oblast, s radošću ćemo Vas uputiti kod stručnjaka koji su kompetentni da Vam pruže dodatne informacije i usluge. 

Ljubica Tokić

Ljubica Tokić

Aleksandar Timko

Aleksandar Timko

Jadranka Neis

Jadranka Neis

Timea Božić

Timea Božić

Newsletter

Unesite svoje podatke i budite u toku s našim laboratorijskim uslugama i specijalnim ponudama, kao i korisnim savetima za održavanje zdravlja.