O nama

Dođite i uverite se u kvalitet!

 

Uvek tu za vas.

Radno vreme

PONEDELJAK
7:00 – 20:00
UTORAK
7:00 – 20:00
SREDA
7:00 – 20:00
ČETVRTAK
7:00 – 20:00
PETAK
7:00 – 20:00
SUBOTA
7:00 – 14:00
NEDELJA
NE RADIMO

Demetra Lab

Poštovani prijatelji i budući saradnici,

 

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je počela sa radom laboratorija DemetraLab 024 koja je osnovana zahvaljujući velikoj veri, želji i nadi da sugrađanima pored standardne laboratorijske usluge ponudi i svest o medicini trećeg milenijuma, značaju prevencije kao najvažnije, a najmanje zastupljene oblasti u našoj zdravstvenoj praksi.
Izreka “Bolje sprečiti, nego lečiti” mogla bi se primeniti i na naše skromno razmišljanje o značaju onoga što radimo.
Naša vizija je da laboratorija postane ustanova u koju će sve više dolaziti zdravi ljudi koji žele da ostanu zdravi. Cilj preventivnih pregleda je upravo to. Ostati zdrav. A ukoliko do razvoja poremećaja ipak dođe naša uloga je da uz Vašeg lekara budemo karika koja će Vas dovesti do izlečenja.
Ponosni smo što uz stručnu pomoć i podršku našeg osnivača i biohemičara mr Miroslava Milosavljevića možemo da Vam ponudimo široki spektar analiza koje radimo, kvalitet iznad svega i veliki broj analiza koje naša mala odabrana ekipa radi na licu mesta po standardima i principima dobre laboratorijske prakse.
Ponosni smo što uz saradničku laboratoriju možemo da Vam ponudimo sve genetske analize na jednom mestu i to nije sve, uz podršku saradničke poliklinike imamo genetsko savetovalište kao i mogućnost da se urade intervencije kada za njih postoji potreba (amniocenteza, kordocenteza­). To naravno nije sve, genetske laboratorije i genetske analize mogu mnogo da pomognu pa i da predvide ponašanje organizma u određenim stanjima ili bolestima.
Zato smo za Vas pripremili i molekularne analize iz oblasti nutrigenetike, farmakogenetike, sportske genetike, markera za procenu rizika za oboljevanje od različitih bolesti.
Naravno nova medicina je zadržala i sve ono što je ostavljeno joj u nasleđe. Sve vrste hematoloških, biohemijskih i imunohemijskih analiza možete naći kod nas.
Stručno osoblje će pokušati da odgovori na sva Vaša pitanja, a ukoliko odgovor ne znamo ili ne spada u naš domen rada uputićemo Vas kod onih koji su za to stručni.

 

Ostanite nam zdravo!
Srdačan pozdrav, Demetra Lab Team